ARCHITECTENBUREAU INEX

Limburgs architectenbureau iNeX uit Maastricht werkt, afhankelijk van de soort opdracht, in nauw verband samen met de opdrachtgever ten behoeve van de opstelling van het programma van eisen. Of dat een nieuwbouw van een omvangrijk utiliteitsproject is of een woonhuis-verbouwing voor een particuliere opdrachtgever; onze werkwijze is structureel. Ook voorafgaand onderzoek t.b.v. de uitgangspunten behoort tot de mogelijkheden. Naast de functie van all-round architectenbureau heeft iNeX zich gespecialiseerd op architectuur in de zorg (healing environment), retail, en revitalisering.

Het ontwerp wordt gemaakt in een intensief proces met veel aandacht voor detail en samenhang, waarbij programma van eisen, vigerende bouwvoorschriften, budget, etc. worden geïntegreerd. Veelvuldig overleg tussen architect, opdrachtgever en externe adviseurs is vanzelfsprekend.

ARCHITECTENBUREAU VOOR ONTWERP TOT ALGEHELE BOUWCOÖRDINATIE

Als een ontwerp in voorlopige vorm gestalte heeft gekregen, waarbij het organisatiepatroon optimaal is verwerkt, geschiedt de complete bouwkundige uitwerking geautomatiseerd. Ook in deze fase slaat iNeX architectenbureau de ontwerp-verfijning niet over.

meer weten? Contacteer onsOverleg tussen architectenbureau en adviseurs, gemeenten, aanbesteding, bouwbegeleiding, oplevering, onderhoudadvies, etc, zijn bij ons werkzaamheden waarbij de architect zorg kan dragen om eens temeer het ontwerp voor de opdrachtgever zo te realiseren als deze dit wenst en dit ook bedoeld is. Afhankelijk van de soort opdracht en wensenpakket van de klant behoort een gehele bouwcoördinatie tot de mogelijkheden.